donderdag 7 juli 2011

Mijn Catrice nagellak stash.

                

Mijn eerste artikel voor StawberryBeautyLife gaat over mijn favoriete nagellak merk; Catrice. Ik vind de lakjes erg fijn, ze zijn niet al te duur, makkelijk verkrijgbaar (gewoon bij het Kruidvat en de Trekpleister) en superleuke kleurtjes. Zelfs de namen zijn leuk! Benieuwd naar welke lakjes ik heb? Lees dan snel verder!


Ik heb zelf 13 kleurtjes, ik heb er dus in totaal 13x2,50 euro aan uitgegeven, dat is dus €32,50. Best wel aardig wat dus. Maar dan heb je ook hele leuke nagellak!

Het eerste lakje waar ik het over ga hebben is, hoe kan het ook anders, nr. 240 Sold Out Forever.Ik droeg dit lakje eerst heel erg veel, maar de laatste tijd draag ik hem eigenlijk nooit meer. Doordat ik 'm al best lang heb, is die erg stroperig geworden.

Het 2de lakje wat ik laat zien, valt bij mijn kleine nichtje heel erg in de smaak. Het is nr. 050 The Pinker The Better.

Zoals ik al zei, vindt mijn nichtje deze kleur superleuk. Ik ben er zelf niet zo gek op, ik vind hem denk ik te roze. Ik hou meer van lichterroze. Het papiertje wat op de dop zit heb ik er opgeplakt zodat ik van bovenaf snel kan zien welke kleur het is, omdat de doppen allemaal zwart zijn.

Het 3de lakje is nr. 170 I Scream Peach!


Dit lakje was 3 maanden geleden echt mijn favoriete lakje. Nu vind ik hem nog steeds leuk, maar heb ik nu een andere favoriet, die zie je straks voorbij komen.

Het 4e lakje is nr 160 Sweets For My Sweets.

Als eerst sorry voor de wazige foto, dit lakje was telkens overbelicht met flits. Zonder flits is die een beetje wazig, maar zo kan je de kleur wel veel beter zien! Dit lakje vind ik superleuk, ik draag 'm supervaak.

Het 5e lakje is nr 290 My Best Friend's Tiara.


Deze foto is ook een beetje wazig, zelfde verhaal als hierboven. Dit lakje draag ik eigenlijk nooit. Hij geeft alleen een parelmoer glans. Ik hou er meer van als een lakje echt kleur afgeeft.

Het 6e lakje is nr 280 Londen's Weather Forecast.Dit lakje wou ik erg graag hebben, alleen de naam al. Ik hou van Londen, ik wil er supergraag een keer heen! Maar natuurlijk vind ik de kleur zelf ook erg mooi, maar wel een beetje saai. Ik ben meer van de (wat fellere) kleuren.

Het 7e lakje is nr 080 Let's Talk About Barrie!
                           

Dit is een lakje wat ik eigenlijk nooit draag, ik hou niet zo van rode nagellak. Maar hij lakt wel erg fijn.

Het 8e lakje is nr 130 Lucky In Lilac.Dit lakje ga ik denk ik deze zomer erg vaak dragen, hij is lekker vrolijk! Ik heb 'm nog niet zo vaak opgehad maar daar gaat dus nu verandering in komen.

Het 9e lakje is nr 190 Wrapped Around My Finger.Dit is dus mijn favoriete nagellak van het moment, ik vind het zo leuk kleurtje! Ik kan nou niet echt zeggen welke kleur het is, maar hij neigt het meest naar paars. I love it!

Het 10e lakje is nr 230 Clay-ton, My Hero.


Dit lakje draag ik vrijwel nooit, ik vind 'm een beetje saai. Ik heb het niet zo van de nude nagellak. Maar dit lakje lakt erg fijn.

Het 11e lakje is nr. 340 Run Forest Fun! Mijn nieuwste aankoop.Dit lakje draag ik de laatste tijd ook erg vaak. Hij lakt fijn en het is een lekker opvallend kleurtje. Daar hou ik wel van, maar wat het wel is met knal kleuren is dat ze (bij mij) snel gaan vervelen. Ik doe dus erg vaak een andere nagellak op.

Het 12e lakje is nr. 030 My Café Au Lait At Nôtre-Dame.

Catrice heeft een Ulitmate Nudes (vaste) collectie met allemaal nude kleurtjes. Ik weet niet waarom ik deze heb gekocht eigenlijk. Zoals jullie hoogst waarschijnlijk al begrepen hebben hou ik totaal niet van nude kleurtjes. En deze kleur is geen uitzondering. Ik vind het er erg raar uitzien op mijn nagels. Ik hou er gewoon niet van ;)

Het laatste lakje is een base coat, deze heeft niet echt een naam.Ik gebruikte deze base coat eerst altijd als ik nagellak opdeed. Nu niet meer, ik heb het geduld er niet voor. Mijn nagels kunnen nu ook niet verkleuren door de nagellak, als ik nagellak op heb ik eigenlijk altijd nepnagels op. Maar de base coat is verder erg fijn.

Hier nog een overzichtsfoto van al mijn Catrice nagellakjes:


Ik ga zeker nog meer nagellakjes kopen van dit merk! Hebben jullie nog aanraders? Laat dan een reactie achter, vinden we erg leuk!

Liefs,
Iris

Geen opmerkingen:

Een reactie posten